Magazin

Emre Dorman ve Birün Aktaş kimdir? Emre Dorman kimdir? Birun Aktaş instagram

Birun Aktaş kimdir?

Birun Aktaş bir sunucudur. TV8’de Aklımdaki Sorular programını sunmaktadır. Birun Aktaş’ın instagram hesabında yaklaşık 10 bin takipçisi bulunmaktadır.

Emre Dorman kimdir?

Akademisyen olan Emre Dorman aynı zamanda ilahiyatçı ve araştırmacı yazardır. Televizyon programı da sunan Dorman, 23 Mart 1979’da İstanbul’da doğmuştur. Acıbadem Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Yardımcı Doç. Dr. Emre Dorman Marmara Üniversitesi’nden mezundur. Yardımcı Doç. Dr. Emre Dorman Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Kelam Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. 2014. 2009 yılında da doktora tezini tamamlayan Emre Dorman Acıbadem Üniversitesinde ve Bahçeşehir Üniversitesinde Felsefe grubu derslerine girmektedir.

 

Yardımcı Doç. Dr. Emre Dorman, akademik çalışmaları yanı sıra Tv8’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” programını hazırlayıp sunmuştur.

Eserleri:

Kur’an’daki Temel Emirler Ve Yasaklar (2011), Ölüm Gerçeği Üzerine Bir Deneme (2011), Evrenin Ve Yaşamın Kökeni Üzerine (2011), Ölüm Gerçeği Üzerine (İngilizce, 2012), Duanız Olmasa Ne Öneminiz Var? (2013), Dini Konularda Kendini Kandırmanın 40 Yolu (2014), Din Neden Gereklidir? (2015), Allah’a Öğretilen Din (2016), Allah’ın Parmak İzi (2016), Kendini Kınayan Nefis (2017), İslam Ne Değildir (2018).

 

Pools Plus Cyprus

Kaynak Link: /MyNet/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Emre Dorman ve Birün Aktaş kimdir? Bu soru, yakın zamanda arama motorlarının en popüler soruları arasındaydı. İki isim de Türkiye’de oldukça popüler olan bir müzisyen ve bir sosyal medya fenomeninden bahsediyoruz.

Emre Dorman, Türk müziğinin başarılı isimlerinden biridir. Besteci, aranjör, prodüktör ve gitarist olarak çalışmalarına devam ediyor. 1974 yılında İstanbul’da doğdu ve müzik kariyerine genç yaşta başlamıştır. Emre Dorman, müzik dünyasına girdiği ilk yıllarda birçok önemli projede yer aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitim aldıktan sonra, Anadolu Rock hareketinde de ses getirdi.

Emre Dorman, uzun yıllar boyunca albüm prodüksiyonları ve aranjmanları üzerinde çalıştı. Şebnem Ferah, Göksel, Mor ve Ötesi, Yüksek Sadakat, Duman, Teoman gibi popüler müzisyenler ile çalıştı. Ayrıca Beyoğlu Akustik, İstanbul Klasik, Bir Öykü Şarkıları ve Piyano İstiyor gibi albümleriyle de bilinir.

Birün Aktaş ise Türkiye’nin önde gelen sosyal medya fenomenlerinden biridir. 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda başladı ve burada ortaokulu tamamladıktan sonra Saint Benoit Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği’ni okudu.

Birün Aktaş, “biruniverse” takma adıyla bilinir. Instagram’da çok sayıda takipçisi var ve düzenli olarak paylaşımlar yapıyor. Gezi, moda, yemek, güzellik ve sağlık gibi birçok konuda takipçilerine rehberlik ediyor. Ayrıca yurt dışında yaşayan birçok Türk’ün de ilgiyle takip ettiği bir isim.

Sonuç olarak, Emre Dorman ve Birün Aktaş ikisi de Türkiye’de oldukça popüler isimlerdir. Müzik ve sosyal medya alanlarında kendilerine farklı bir yer edinmişlerdir ve ilerleyen dönemlerde de adlarından sıkça söz ettirecekler gibi görünüyor.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu