Magazin

Emret Komutanım’ın Posta Ferit’i Arda Kural’ın son halini görenler şoke oldu! ”Leonardo DiCaprio bak işine kardeşim”

Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği Posta Ferit karakteri ile hafızalarımıza kazınan Arda Kural son haliyle epey şaşırttı. ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakabıyla anılan ve bir süredir sağlık problemleri ile mücadele eden ünlü ismin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu…

90’ların başında ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakabıyla anılan ünlü oyuncu Arda Kural sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Uzun zaman sonra setlere geri dönen Kural, fit görüntüsü ve ektirdiği saçlarıyla dikkat çekiyor.

Arda Kural’ın son paylaşımına; ‘Leonardo DiCaprio bak işine kardeşim’, ‘Vay be Emret Komutanım’daki halini almışın azmin gücü helal’, ‘Büyük değişim birde saçlar eski haline dönerse bu iş tamam’ gibi yorumlar yapıldı.

arda kural 2

12 Nisan 1980 yılında Yalova’da doğan Arda Kural, liseyi de Yalova Endüstri Meslek Lisesi’nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı.

arda kural 4

1999’da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu’nda profesyonelliğe adım attı. Bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu’nda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve Aşk gibi oyunlarda rol aldı. Kral TV’de VJ’lik yaptı.

arda kural 5

İlk olarak 1999’da Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçti ve bu dizide Leonardo DiCaprio’ya olan benzerliğiyle tanındı.

arda kural 6

İkinci çıkışı ise 2003’te Lise Defteri dizisindeki Ediz rolüyle oldu. Son olarak, 2005’te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit rolü ile geniş beğeni topladı.

arda kural 3

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bağış kampanyası sonrası görüntülendi! Bağış kampanyası sonrası görüntülendi! “Olaylarla alakalı konuşmak istemiyorum…”
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sının eşi de...Kızılcık Şerbeti’nin Nursema’sının eşi de…
Talihsiz kazası! Depremzedelere moral gecesinde dengesini kaybedince...Talihsiz kazası! Depremzedelere moral gecesinde dengesini kaybedince…



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu