Sinema/Dizi/TV

Engin Altan Düzyatan yeni projesi ile hayranlarını merak içinde bıraktı!

Yönetmenliğini Altın Portakal ödüllü Ali Adnan Özgür’ün üstlendiği post-apokaliptik öğeler taşıyan macera ve komedi filmi Dünya Varmış’ın Bodrum etabı tamamlandı. Filmin başrollerinde Engin Altan Düzyatan da bulunuyor.

Bir süredir ekranlarda yer almayan ve hayranlarının yeni projelerini merakla beklediği ünlü oyuncu, yeni sinema filminde güçlü bir kadro ve etkileyici bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Dört haftalık bir sürecin ardından çekimlerine İstanbul’da devam etmeye hazırlanan ekip keyifli bir yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Engin Altan Düzyatan ile birlikte filmin kadrosunda Sarp Bozkurt, Melisa Şenolsun, Erkan Can ve Ali Adnan Özgür gibi dikkat çeken isimler bulunuyor.

Tüm ekibin katıldığı eğlenceli geçen yemekte yYönetmen Ali Adnan Özgür özverili çalışmalarından dolayı tüm ekibe teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Denenmemiş konseptiyle sinema seyircilerinin ilgisini çekmeye hazırlanan Dünya Varmış filmi, İstanbul çekimlerinin hemen ardından post-prodüksiyon sürecine başlayacak. Heyecan, arkadaşlık ve aşk üçgeninde gelişen olaylar gelecekten günümüze gelip beyaz perdeye yansıyacak.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Sarp Bozkurt, Melisa Şenolsun’nun paylaştığı film dünya üzerindeki tüm yaşamın sonunu getirecek olan salgının yayılmasının 24 saat öncesinde başlıyor. Her şeyi önceden bilen ‘Kadimler’ adında gizli bir oluşumun, seçilmiş kişilerden oluşan insanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için inşa ettikleri sığınak otelde heyecan ve gizem dolu günler yaşanıyor.

Senaryosunu Ali Adnan Özgür ve Sarp Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Dünya Varmış’ kadrosundaki yıldız isimlerle 2024’ün en iddialı filmlerinden biri olmaya aday.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu