Türkiye

Erzincan’da feci kaza: 4 ölü, 2 yaralı – Son Dakika Haberleri

 

Hostinger Erzincan-Sivas kara yolu Sakaltutan Geçidi’nde meydana gelen korkunç kaza, 3 kişinin hayatını kaybetmesine ve 3 kişinin de yaralanmasına sebep oldu. TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, çevredekilerin hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin sayısının tespit edilmesinin ardından, yaralılar Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yaralı çocuğun hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef yaşamını yitirdiği bildirildi.

Kazanın detayları henüz net bir şekilde açıklanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazaya neden olan unsurların belirlenmesi adına çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu acı olayın ardından tüm şehadet yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kazaların bir an önce son bulması ve toplumumuzun daha güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmesi dileğiyle…
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu