Türkiye

“Eşinin Evinde Yangın Çıkaran Kadın Boşanma Sürecinde” – Son Dakika Haberleri

İstanbul’da Yangın Çıkan Binada Boşanma Davası Açılmış

İstanbul’un Yeni Mahalle Ayaz Sokak’ta bulunan bir binada meydana gelen yangın, bölge sakinlerini korkuttu. Eşi İbrahim B.’ye ait 3 katlı binanın son katında yaşayan S.B. (39), henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıkardı.

Yangın olayının hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda yaklaşık bir saatlik bir çalışma ile yangın kontrol altına alındı ancak ev kullanılamaz hale geldi.

Yangın sırasında binanın ikinci katında yaşayan İbrahim B.’nin olay anında evde olduğu ancak kendi imkanlarıyla dışarı çıkmayı başardığı öğrenildi. İbrahim B. ve S.B.’nin 15 aylık evli olduğu ve İbrahim B.’nin sadece 5 gün önce boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmamış durumda. Yangın sonucunda maddi hasarın yanı sıra çift arasındaki ilişkinin de gözler önüne serildi. Yangının intihar girişimi mi yoksa kaza mı olduğu konusunda detaylar ilerleyen günlerde ortaya çıkacak.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu