Türkiye

Eski bakanın kardeşinin sırlı ölümü: Evde ölü bulundu – Türkiye’den son dakika haberleri

Şenlikköy Mahallesi’nde yaşanan üzücü olayda, eski Ticaret Bakanı Fehim Adak’ın kardeşi emekli hakim Nedim Adak hayatını kaybetti. 77 yaşındaki Adak’ın kızı babasına ulaşamayınca endişelenerek evine geldi. Ancak içeri giremeyen kızı, polis ve itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri kapıyı kırarak eve girdiklerinde Adak’ı banyoda hareketsiz halde buldular.

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Nedim Adak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemede ise herhangi bir darp izine rastlanmadı. Adak’ın cenazesi ise Küçükçekmece Gasilhanesine götürüldü.

Yaşanan bu acı olay, Şenlikköy Mahallesi’nde üzüntüye neden oldu. Emekli hakim ve avukatlık yapan Nedim Adak’ın ani ölümü ailesini ve tanıdıklarını derin bir üzüntüye soktu. Adak’ın cenazesi için taziye ziyaretlerinin devam ettiği belirtildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu