Magazin

Etek giymesiyle gündem olmuştu… Ünlü rapçi Sefo, Alişan’a o günlerini hatırlatıp fena salladı! ‘Biz de seni gördük’

Son dönemde erkeklerin etek giymesi konusu magazin gündeminde uzun süre yer edinmişti. Ünlü rapçi Sefo’nun İskoçya gezisindeki kareleri çok konuşulmuştu.

sefo etek

LİNÇLERE KULAK ASMAMIŞTI

Bu karelerin ardından Eser Yenenler’in programına katılan Sefo, etekli pozuna gelen linçlerden sonra “Etek keyifli bence neden kadınlara kaptırdık onu bilmiyorum yani. Püfür püfür abi!” diyerek linçlere kulak asmadığını göstermişti.

sefo 1

Erkek sanatçıların etek giymesi konusu Alişan’a sorulmuş ve ünlü isim bir röportajında “Cinsiyetsiz bir toplum yaratmak istiyorlar. Ama burası Türkiye, işlemez. Beş yaşındaki çocuğum görüp örnek almak isterse o zaman tehlike ortamı oluşur.” demişti.

sefo 2

‘BİZ DE SENİ GÖRDÜK’

Fizy platformunda Kaan Ölker’in ‘popcast’ programına konuk olan Sefo konuya dair sert açıklamalarda bulundu. Sefo, Alişan’ın eleştirisi hatırlatılınca kendini tutamadı ve “Cennet Mahallesi dizisinde bir bölümde makyajlı, sarı saçlı, kıvırdığı halleri var. Çocuğunun, bizi görüp etkilenip etkilenme ihtimali varsa, o zaman biz de seni gördük etek giydik diyelim.” ifadelerini kullandı.

sefo 3

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
O soruyu duyunca sinirlendi! Hızlıca uzaklaştıO soruyu duyunca sinirlendi! Hızlıca uzaklaştı
Konuşurken boğazı düğümlendi! Sunucunun gözleri dolduKonuşurken boğazı düğümlendi! Sunucunun gözleri doldu
Sevgilisinin yüzünü ilk defa gösterdi! Çektiği o video tedirgin ettiSevgilisinin yüzünü ilk defa gösterdi! Çektiği o video tedirgin etti



Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu