Yaşam

“Evde Yaz Dekorasyonu İçin 10 Fikir”

Güneşin artık iyice yüzünü gösterdiği, çiçeklerin renkli görüntüleriyle dolup taştığı yaz mevsimi nihayet geldi! Evinizi bu yaz havasına uygun hale getirmek için önerilerimiz mevcut. Yaz dekorasyonu fikirlerimiz ile evinizi canlandırmak oldukça kolay.

Evinizi dekore ederken sarı ve tonlarını kullanmanız yazı ayağınıza getirecektir. Bu sebeple herhangi bir odada sarı tonlarını kontrast renklerle kullanabilirsiniz. Renkli ya da desenli duvar kağıtları yaza özel bir alternatif olarak evinizde bazı duvarlarda kendine yer bulabilir. Ya da dekorasyon ürünlerinde kullanacağınız çarpıcı renkler, desenler ile bunu yapabilirsiniz.

Mutfak, evimizde neşeli ve canlandırıcı hissetmemiz gereken yerlerin başında gelir. Meyve/sebze baskılı duvar kağıtları, perdeler kullanarak mutlu hissetmeyi sağlayabilirsiniz. Oturma odası ya da yemek odanızda çiçek desenli kumaşlar kullanarak modunuzu yükseltebilirsiniz. Herhangi bir yemekte ise renkli kumaşlar, desenli tabaklar ya da canlı çiçekler kullanarak yaz havasını evinize taşıyabilirsiniz.

Yaz boyunca sıcak havadan olabildiğince faydalanın. Bunun için cam sayısı fazla olan bir odayı ya da cam balkonunuzu kullanabilirsiniz. Yatak odanızda da yaz havasını hissetmek istiyorsanız yatak başlığınızı desenli bir kumaşla kaplayabilirsiniz. Doğadan ilham alarak dekorasyonunuzda canlı çiçekler, skulentler vb. kullanabilirsiniz.

Gün ışığını en iyi şekilde kullanabilmek için dekorasyonunuzda beyazı temel renk olarak kullanabilirsiniz. Duvarları, mobilyaları ve anahtar parçaları beyaz veya açık taş renklerinde tutmaya çalışın. Bir renk patlaması eklemek için duvar sanatı ve zarif dekor öğeleri kullanabilirsiniz. Denizden, sahilden ve plajdan ilham alan güzel bir oda oluşturabilirsiniz. Bu tür temayı evinizin iç mekanına dahil etmek, yaz mevsimini evinize getirmenin gerçekten etkili bir yoludur. Yaz boyunca dışarıda vakit geçirirken, bulduğunuz birçok bitki, taş, deniz kabuğu ile eve dönün. Bu minik, güzel objeleri bir yerde biriktirin. Aklınıza geldikçe yeni bir şey üretin ve evinizde kullanın.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu