Spor

Fatih Karagümrük’ün golcüsü Mbaye Diagne yine gündemde! Antrenmandan eve dönerken öyle bir şey yaptı ki…Fatih Karagümrük

Süper Lig’de daha önce, Kasımpaşa ve Galatasaray’da top koşturan ve son olarak Fatih Karagümrük’ün yolunu tutan Senegalli golcü Mbaye Diagne, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla yine gündem oldu.

OTOSTOP ÇEKEN GENÇLERİ ARABASINA ALDI!

Zaman zaman paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Senegalli bu kez herkesi tebessüm ettiren bir şey yaparken, bunu sosyal medya hesabından paylaştı. 31 yaşındaki golcü, Riva’daki yaptıkları antrenmandan sonra araba ile giderken yol kenarında gördüğü otostop çeken öğrencileri aracına aldı.

‘KİNG!’

Futbolcu Mbaye Diagne otostop çeken öğrencileri arabasına aldı! Ortaya renkli görüntüler çıktı

Senegalli futbolcu, öğrencilerle arabadaki görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda, Diagne ile öğrenciler arasında eğlenceli anlar yaşandığı görüldü.

Görüntülerde arkadaki bir çocuğun Diagne için ‘King!’ (Kral) diye bağırdığı görüldü.

Screenshot_1

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Futbolcu Mbaye Diagne otostop çeken öğrencileri arabasına aldı! İşte o anlar...Futbolcu Mbaye Diagne otostop çeken öğrencileri arabasına aldı! İşte o anlar…
Galatasaray 'şampiyonluk' için gözünü fena kararttı!Galatasaray ‘şampiyonluk’ için gözünü fena kararttı!
Yaptığı hatalara tepki yağıyor! G.Saray taraftarı adeta çıldırdı... Yaptığı hatalara tepki yağıyor! G.Saray taraftarı adeta çıldırdı… “Bu lig bitmez”



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu