Spor

Fenerbahçe Sevilla maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Sevilla maçı şifresiz canlı mı izlenecek?

Avrupa kupasında yoluna devam etmek isteyen Fenerbahçe Sevilla karşılaşması öncesi hazırlıklarını tamamladı. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında yarın sahasında İspanya ekibi Sevilla ile mücadele edecek Fenerbahçe’de hazırlıklar tamamlandı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki idmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Peki, Fenerbahçe Sevilla maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerabahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında 2-0 kaybettiği Sevilla’yı sahasında ağırlıyor. Jorge Jesus’un öğrencileri, Kadıköy’de oynanacak karşılaşmada mutlak galibiyet arıyor. İşte Fenerbahçe Sevilla maçı hangi kanalda? sorusunun yanıtı… 

Fenerbahçe Sevilla maçı hangi kanalda?

Ülker Stadyumu’nda oynanacak maç bu akşam saat 20.45’te başlayacak. Fenerbahçe Sevilla maçı Exxen’den naklen yayınlanacak. İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. 
 
Fenerbahçe Sevilla maçının muhtemel 11’leri

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Samet, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Osayi, Rossi, Valencia, Batshuayi

Sevilla: Dmitrovic, Nianzou, Gudelj, Telles, Rakitic, Fernando, Navas, Acuna, Torres, Gil, En-Nesyri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında 2-0 kaybettiği Sevilla karşısında yarın kendi taraftarı önünde rövanş maçına çıkacak. Bu karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli ekibin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 
Turu geçecek inanca sahip olduklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe taraftarlarından destek istedi.

Jesus, “Yarın iyi bir takıma karşı ikinci mücadelemizi vereceğiz. İlk maçtan 2-0’lık dezavantajlı bir skorumuz var. Onlar bu turnuvada tarihi olan bir takım. Bu kupayı daha önce 6 kere kazandılar. Ancak biz inanıyoruz ki hala şansımız var. Bu şansımızı arttırabilmemiz için ve yarın bütün işleri kolaylaştırabilmemiz için taraftarımız çok önemli olacak. Çünkü bizler hala inanıyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz, onların üst seviye bir takım olduğunu biliyoruz. Bizim hala inancımız, söyleyecek sözümüz var” ifadelerini kullandı.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu