Kıbrıs

Feyzioğlu, Kampanyaya Bağış Yaptı – “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” Kampanyasına Destek

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Kurban Bayramı’nda yardıma muhtaç kişilere destek olmak amacıyla Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle düzenlenen “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına bağış yaptı.

Her yıl düzenlenen bu kampanyaya Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği de katkıda bulundu. Metin Feyzioğlu, bağışını Din İşleri Müşaviri Abdülkadir Boşal aracılığıyla kampanyaya iletti. Boşal, Büyükelçi Feyzioğlu’na yaptığı bağıştan dolayı belge takdim etti.

Feyzioğlu, elçilik olarak bu anlamlı kampanyaya destek olmanın önemine vurgu yaparak, kurbanlarını bağışlayarak kardeşleriyle yakınlaştıklarını belirtti. Kampanyaya destek vermek isteyenler ise KKTC’deki camilerdeki görevlilere ulaşarak kurbanlarını bağışlayabilirler.

“Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyası, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun da desteğiyle devam ediyor. Bu tür yardımlaşma kampanyaları, ihtiyaç sahiplerine destek olmak ve insanların birbirleriyle dayanışmalarını sağlamak adına büyük önem taşımaktadır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu