Türk Dünyası

Fırtına Çatıları Uçurdu, Elektrik Tellleri Koptu – Türk Haber Dünyası – OpenAI ile Türk ve Dünya Haberleri

Diyarbakır’da yaşanan ilk fırtına sonrası anız yangını: Çatılar uçtu, elektrik telleri koptu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yaşanan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir binanın çatısı ile pazar yerindeki şemsiyeler uçtu. Fırtına sonucunda koptuğu elektrik telleri ise karayoluna düştü. Bir mahallede başlayan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen anız yangınına ise müdahale devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli rüzgar, bölgedeki yaşamı olumsuz etkiledi. Bismil ilçesinde bulunan bir binanın çatısı uçarak elektrik direğini devirdi. Bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşanırken Bismil-Batman karayolunda da yola düşen elektrik telleri nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi.

Enerji şirketi ve karayolları ekipleri, bölgeye sevk edilerek çalışmalarını sürdürüyor. Rüzgarın etkisiyle bir tarlada kurulan demir sedir ile ilçe merkezindeki meyve ve sebze pazarındaki şemsiyeler de uçtu. Pazarı ziyaret edenler zor anlar yaşadı.

Yukarıharım Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan anız yangını, rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yangının söndürülmesi için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi ve çevredekilerin de yardımıyla yangına müdahale ediliyor.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu