Sinema/Dizi/TV

Florence Pugh ve Andrew Garfield’dan Aşk Filmi Geliyor: “We Live in Time” – Haberler

Film derin bir aşk hikayesi olarak özetleniyor.

.

95. Oscar Ödül Töreni’nde En İyi Senaryo Ödüllerini sunmak için sahneye birlikte çıkan ve büyük bir ilgi toplayan Florence Pugh ve Andrew Garfield, çok yakında yeniden bir araya gelecek. Akademi Ödülü adayı iki oyuncu, “komik, derin ve sürükleyici bir aşk hikayesi” olarak tanımlanan StudioCanal projesinde rol almak için görüşmelerde bulunuyor.

Senaryosunu Nick Payne’in (The Last Letter From Your Lover, Wanderlust) yazdığı filmi, BAFTA ödüllü “Brooklyn” filmiyle tanınan John Crowley yönetecek. StudioCanal, senaryoyu geliştirmenin yanı sıra SunnyMarch ile projenin yapımcılığını üstlenecek.

Film konusu hakkındaki detaylar şimdilik gizli tutuluyor, ancak Pugh ve Garfield ile anlaşmalar tamamlanırsa, çekimler bu yıl içerisinde başlayacak.

“The Wonder” ve “Don’t Worry Darling” ile yoğun bir 2022’yi geride bırakan Pugh, 2023’te daha da büyük bir yıl için hazırlanıyor. Genç yıldızın sıradaki filmleri arasında Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer”, Denis Villeneuve imzalı “Dune: Part Two” var. Ayrıca önümüzdeki dönemde Marvel’ın “Thunderbolts” filminde Yelena Belova rolünü yineleyecek.

Florence Pugh gibi, Andrew Garfield da süper kahraman tarafında yürüyen ödüllü bir aktör. Garfield son yıllarda “Spider-Man: No Way Home”daki Peter Parker rolüne dönüşüyle Spider-Man hayranlarını memnun ettikten sonra, “Tick, Tick… ​​Boom!”daki Jonathan Larson rolüyle geçtiğimiz yıl En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ı için yarıştı ve son olarak kendisine Emmy ve SAG Ödülü adaylıkları kazandıran FX sınırlı dizisi “Under the Banner of Heaven”da rol aldı.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu