Teknoloji

Ford Bronco Avrupa’da yollara çıkıyor

 

Ford, efsanevi Amerikan modeli Bronco 1  4×4’ün yakında ilk kez seçili Avrupa pazarlarında siparişe sunulacağını duyurdu. Bronco, önümüzdeki dönemde Türkiye’de de SUV severler ile buluşturulacak.Sınırlı sayıda satışa sunulan Bronco modelleri, her ikisi de 335 PS ve 563 Nm tork üreten 2,7 litrelik Ford EcoBoost V6 motorla çalışan, şehir içi kullanıma uygun Outer Banks ve ekstrem arazi koşullarında yüksek performans gösteren Badlands olacak. Outer Banks veya Badlands  spesifikasyonlarının her biri model serisine bağlı olarak araç üretim sayısı rozeti, neopren koltuk kılıfları, kapı saklama çantaları ve yumuşak malzemeli üst tente gibi benzersiz detaylar içerecek.

Mustang ruhundan ilham alıyor

1966 tarihli orijinal modelin kusursuz, ergonomik iç ve dış tasarımını yansıtan Ford Bronco benzersiz bir tarza, karaktere ve mirasa sahip bir SUV yaratmak için Ford Mustang’in performans ruhundan ilham alıyor.  Bronco; gelişmiş güç aktarma organı teknolojileri, sofistike düşük (4L) ve yüksek (4H) vites, dört (çeker) şanzımanları, Trail Control (Arazi hız sabitleme sistemi) ve yedi adede kadar sürüş modu dahil olmak üzere ‘G.O.A.T’ modunu (‘Goes Over Any Terrain’-Her Arazide Gider) fazlasıyla hak ediyor.

Her türlü arazide konforlu ve pratik bir sürüş deneyimi için sıfırdan geliştirilen yenilikçi ve pratik özellikler arasında; araca monte saklama alanına sahip çıkarılabilir kapılar , keşif aksesuarları için entegre montaj noktaları ve çamurlu yüzeylere karşı ultra dayanıklı, temizlemesi kolay bileşenler ve yüzeyler bulunuyor. 

Standart çıkarılabilir tavan; sesi emen bir tavan döşemesine sahip ve ön iki panel için depolama alanını artıran özel yerleşik saklama torbaları ile dört panele ayrılıyor. Aracın dört kapısı da tek bir alet kullanılarak yalnızca sekiz dakikada tamamen çıkarılabiliyor, böylece zorlu arazi koşullarında bile daha fazla görüş mesafesi ile en üst düzeyde temiz hava elde ediliyor.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu