Son Dakika

Gabar’da Terörist Değil Petrolcüler Var

AK Parti Kayseri milletvekili adayı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı. Bir restoranda gerçekleştirilen etkinlikte şehit anneleri ve diğer annelerle bir araya gelen Akar, “Şehit ailelerine, gazilere bizim kadar sahip çıkan bir başka devlet yok fakat ne yapsak az olduğunun da bilinci içindeyiz” şeklinde konuştu.

Akar, “Bir toprağın vatan olması için o milletin evlatlarına ihtiyaç duyulduğunu” vurgulayarak, “Şehitlerimizin tek damla kanını dahi yerde bırakmadık. Hepsinin hesabını sorduk, soruyoruz. O hainlerin peşini bırakmadık, bırakmayacağız. Şehitlerimizin ailelerinin de gözyaşlarının hesabını sorduk, sormaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük ve güçlü bir Türkiye için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Teröristlerin peşindeyiz. Bunlar Irak’ın, Suriye’nin kuzeyine kaçtılar. Mehmetçik peşlerinde, Mehmetçiğin nefesi enselerinde. Teröristleri inlerine, barınaklarına, sığınaklarına, kazdıkları çukurlara gömdük, gömmeye devam ediyoruz” dedi.

Akar, terörle mücadelenin önemine dikkat çekerek, terör örgütleriyle mücadele ettikleri sürece teröristlerin zor durumda kalacağını belirtti. Aynı zamanda kazanımların korunması için istikrarın önemini vurguladı ve seçimde teröristlerle aynı kayıkta olanların halkın tepkisine maruz kalacaklarını söyledi.

Son olarak, alandakilere “Cumhurbaşkanımızı tekrar seçiyor muyuz?”, “Cumhur İttifakı’nı en yüksek oy oranı ile Meclis’e gönderiyor muyuz?” sorularını yönelten Akar’a, “evet” karşılığı verildi. Akar, konuşmasının ardından vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileri arasında İldem Cumhuriyet Mahallesi’nden ayrıldı.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu