Spor

Galatasaray formasıyla ilk golünü atan Zaniolo manşetlerde! Sarı-kırmızılı taraftarlar golün ardından buruk sevinç yaşıyor…Galatasaray

Corendon Alanyaspor ile Galatasaray hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Gelirlerin depremzedelere bağışlanacağı karşılaşmada Galatasaray 4-2’lik skorla sahadan galip ayrıldı. Karşılaşma öncesi maça gelen taraftarlar, depremzedelere verilmek üzere yanlarında oyuncak ve atkı getirdi. Stat girişinde bilet kontrol noktalarında toplanan oyuncak ve atkılar depremzedelere gönderilmek üzere yetkililere teslim edildi.

Ayrıca stadın maraton tribününde taraftarlar, #hepimizbiriz etiketli ve ‘Sizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız’ yazılı koreografi açtı. Her iki takımın futbolcuları ise maç öncesi ısınmaya üzerlerinde deprem yaşanan illerin isimlerinin olduğu siyah tişörtlerle çıktı. Tribünlerde ise depremzedelere taziye ve geçmiş olsun dileklerinin yer aldığı birçok pankart açıldı.

ZANIOLO İLK MAÇINDA GOLÜNÜ ATTI

Inter ve Milan başta olmak üzere birçok İtalyan kulübü Zaniolo’ya adeta pusu kurmuş durumda. 15 milyon Euro ödenerek alınan yıldız oyuncu için sezon sonunu bekleyen dev kulüpler Zaniolo’yu kadrosuna katacak. İlk maçında golünü atan Zaniolo’ya ilgi daha da artmış durumda.

TARAFTARLAR GOLE SEVİNEMEDİ

italya-da_mansetler_nicolo_2d9d9_800

Zaniolo’nun attığı gol sonrası İtalyan basını yıldız oyuncuyu manşetlere taşıdı. Önümüzdeki sezon için Zaniolo’yu kadrosuna katmak isteyen takımların iştahlanması, Galatasaray taraftarını bir hayli üzdü.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Mata ve Oliviera bakakaldı! Mata ve Oliviera bakakaldı! “Bana bırakın dedi ve…”
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Borini savaşı sonuçlandı!Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Borini savaşı sonuçlandı!
Beklenmedik ayrılık, harekete geçtiler! Yeni transfer geldiği gibi gidiyorBeklenmedik ayrılık, harekete geçtiler! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu