Spor

Galatasaray’ın Devler Ligi serüveni başlıyor: Young Boys maçı ilk 11’i belli oldu

 

Hostinger

Galatasaray, Devler Ligi’nde sahneye çıkıyor. Sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi playoff turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys’a konuk olacak. İşte ayrıntılar ve ilk 11…

Galatasaray’ın Devler Ligi serüveni başlıyor.Sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi playoff turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys’a konuk olacak.Bern kentinde Wankdorf Stadı’nda 21 Ağustos saat 22’de başlayacak mücadeleyi Alman hakem Daniel Siebert yönetecek.Bu karşılaşmanın rövanşı Salı günü RAMS Park’ta oynanacak.
Galatasaray, Süper Kupa’daki ağır yenilgiyle başladığı yeni sezonda ligde 2 maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.Young Boys ise bu sezon İsviçre Süper Ligi’nde henüz galibiyet alamadı.
Patrick Rahmen’in ekibi 5. haftası geride kalan ligde 2 beraberlik, 3 yenilgi yaşadı. Galatasaray’da cezalı durumda olan Kaan Ayhan ve sakatlığı devam eden Davinson Sanchez forma giyemeyecek.
Gıda zehirlenmesi yaşadığı için dün İsviçre’ye götürülmeyen Barış Alper Yılmaz da mücadelede oynayamayacak.Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, cezası sebebiyle bu mücadelede takımının başında olamayacak.Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Derrick Köhn ise kafilede yer aldı.
Galatasaray:Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Kerem, Icardi.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu