Kıbrıs

Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne Yeni Tomografi Cihazı Eklendi – BRTK

 

Hostinger Gazimağusa Devlet Hastanesi Son Teknoloji Tomografi Cihazına Kavuştu

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hayata geçirilen yeni tomografi cihazını yerinde inceledi. Yaptığı açıklamada Bakan Dinçyürek, hastanenin son teknoloji tomografi cihazıyla donatılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Bakan Dinçyürek, bölge halkının ve Karpaz’dan gelecek hastaların sağlığı için büyük önem taşıyan bu cihazın hastane hizmetlerine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Göreve geldikleri günden itibaren hastane hizmetlerini ileriye taşımak adına yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Dinçyürek, Mağusa Hastanesi’nin en iyi şekilde hizmet verebilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde daha önce başlatılan göz ameliyatlarına ek olarak, şimdi de tomografi cihazının hizmete girdiğini belirten Dinçyürek, birkaç ay içinde yeni doğan çocuk bakım ünitesinin hizmete açılacağını ve ardından anjiyo kalp damar cerrahisi merkezinin faaliyete geçirileceğini sözlerine ekledi.

Ayrıca hastanenin servislerinde iyileştirmeler yapılacağını ve hasta memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmaların hayata geçirileceğini dile getiren Dinçyürek, aynı zamanda Maraş bölgesine bin metrekarelik yeni bir sağlık ocağının inşa edileceğini müjdeledi.

Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Kalfaoğlu da, yeni tomografi cihazına sahip olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hastanenin 3. basamak hizmet sunabilme kapasitesine doğru ilerlediğini vurguladı.

Bakan Dinçyürek, Girne, Güzelyurt ve Lapta hastanelerinde de çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, sağlık alanında yapılan değişim, gelişim ve dönüşümün 2024 yılında tamamlanacağını sözlerine ekledi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu