Kıbrıs

Gazimağusa-Lefkoşa Anayolunda Kaza: 2 Yaralı

Gazimağusa-Lefkoşa Ana Yolunda Trafik Kazası: İki Kişi Yaralandı

Bugün Gazimağusa-Lefkoşa ana yolunda meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, kaza saat 11.00 sıralarında meydana geldi.

Kazaya karışan araçların sürücüleri Çetin Bolkaner ve Harun Kavcı kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde Acil Serviste müşahede altına alındı. Bu kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Çetin Bolkaner’in yönetimindeki HFC27041370 plakalı araç, Lefkoşa istikametine doğru seyir halindeyken, Pirhan mevkiine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu aynı istikamette yol bakım çalışması yapıldığı gerekçesiyle önlem almak için yavaş şekilde seyreden Harun Kavcı’nın yönetimindeki RHA 2201 plakalı araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolsüzce savrulan RHA 2201 plakalı araç karşı şeride geçip yolun sağından çıktı ve yol kenarındaki toprak alan içerisinde durdu.

Kaza anında yaşananlarla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor. Kazada yaralanan kişilerin durumu hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Kazaya karışan araç sürücülerin hastanedeki durumu ve olası diğer etkenlerle ilgili detaylar şu an için kamuoyu ile paylaşılmamıştır. Konu hakkında güncel bilgiler geldikçe detaylar paylaşılacaktır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu