Kıbrıs

Gazimağusa’da apartman dairesi, Dilekkaya’da iş aracı yangında – BRTK

 

Hostinger Gazimağusa ve Dilekkaya’da Çıkan Yangınlar Hasara Yol Açtı

Gazimağusa’da bir apartman dairesinde ve Dilekkaya köyünde kepçe araçta çıkan yangınlar, ciddi hasarlara neden oldu.

Polis bültenine göre, Gazimağuda dün gece saat 20.30 sıralarında bir apartman dairesinin yatak odasında, muhtemelen açık durumda bulunan bir bavuldan geçen bilgisayar adaptörünün ısınması sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, muhtelif giyim eşyaları, mobilyalar, beyaz eşyalar, bavul, sırt çantası ve gitar zarar gördü. Ayrıca çıkan ısı ve dumandan dolayı dairenin duvarları islendi.

Dilekkaya’da ise dün öğleden sonra saat 16.30 sıralarında, ağıllar bölgesinde Mustafa Biçeroglu’nun kullanımındaki kepçe araçta yangın çıktı. Muhtemelen şoför kabininin iç kısmındaki elektrik kablolarının kısa devre yapması sonucu çıkan yangında aracın kabin ve motor bölümleri tamamen yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bu olaylar, yangınların ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Vatandaşların yangın güvenliği konusunda dikkatli olmaları, elektrikli cihazları düzgün şekilde kullanmaları ve gerekli önlemleri almaları önem taşımaktadır. Güvenlik herkesin sorumluluğundadır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu