Türkiye

Gebze Belediyesinden Sokak Hayvanlarına Destek Açıklaması

 

Hostinger Gebze Belediyesinden Sokak Hayvanlarına İlişkin Açıklama

Gebze Belediyesi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nden kaçırılan hayvanlarla ilgili vatandaşları uyardı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, hayvanların bakım ve sağlık harcamaları için bazı sosyal medya hesaplarından IBAN hesapları paylaşılarak vatandaşlardan para istendiği belirtildi.

Merkezin hastalık ve kazalara maruz kalmış sahipsiz hayvanlara sağlık hizmeti verdiği, kaçırılan hayvanların çeşitli hastalıklara sahip olduğu için burada bulunduğu ifade edildi. Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Eylemciler, hastalıkları bahane ederek insanlarımızın duyarlılığını istismar edip para toplamaya çalışmaktadır. Kuduz, salgın hastalık gibi toplum sağlığını tehdit eden ve yaralanmalar sonucu organ hasarı olan bütün hayvanların derhal merkezimize teslim edilmesi gerekmektedir.”

Açıklamada, eylemler sonucunda yaşanan olaylarla ilgili yasal süreç başlatıldığı belirtilerek, “Vatandaşlarımızın para toplama taleplerine karşılık vermemesini, para isteyenleri emniyet ve savcılıklara bildirmelerini rica ederiz” denildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu