Kıbrıs

Gelir ve Vergi Dairesi’nde Rüya Eyüpoğlu için Tören Gerçekleştirildi – BRTK

Maliye Bakanlığına bağlı Gelir ve Vergi Dairesinde uzun yıllar görev yapmış olan Rüya Eyüpoğlu’nun hayatını kaybetmesi üzerine tören düzenlendi.

Maliye Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, geçen hafta çalıştığı dairede rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Rüya Eyüpoğlu için bir tören düzenlendi. Törene, Maliye Bakanı Özdemir Berova, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Gelir ve Vergi Dairesi Müdürü Sümer Kızıldere, bazı bürokratlar, çalışma arkadaşları ve ailesi katıldı.

Rüya Eyüpoğlu’nun ailesi ve mesai arkadaşlarının gözyaşları içinde gerçekleşen törende, Maliye Bakanı Berova taziyelerini ileterek ailenin acısını paylaştı.

Gelir ve Vergi Dairesi çalışanları arasında sevilen ve sayılan bir isim olan Rüya Eyüpoğlu’nun ani vefatı meslektaşlarını derin üzüntüye boğdu. Tören sırasında duygusal anların yaşandığı ve Eyüpoğlu’nun meslek hayatına ve kişiliğine dair anılar paylaşıldığı belirtildi. Eyüpoğlu için yapılan törenin ardından ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyoruz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu