Kıbrıs

Gemikonağı’nda Trafik Kazası: BRTK

 

Hostinger Gemikonağı’nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Polis Basın Bültenine göre, dün Şehit Salahi Mehmet Sokak üzerinde, Abdullah Mohammad Soton’un (E-32) yönetimindeki KZ 053 plakalı araç ile seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu önünde aynı istikamete doğru seyreden ve sağ tarafa dönmek için yavaşlayan Osman Sönmez’in (E-24) yönetimindeki PL 764 plakalı aracın sağ yan kısmına çarptığı belirtildi.

Çarpmanın etkisiyle savrulan KZ 053 plakalı araç, yolun sağından çıkarak park halinde bulunan LU 655 plakalı aracın arka kısmına da çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle savrulan LU 655 plakalı araç ise bir ikametgahın duvarına ve park halinde bulunan GX17HNY plakalı aracın sağ yan kısmına çarptı.

Kazada yaralanan PL 764 plakalı araç sürücüsü Osman Sönmez ve KZ 053 plakalı araçta yolcu olan Gülhan Şahin (K-23), Cengiz Topel Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu