Kıbrıs

Girne’de Tehlikeli Sürücü ve Yolcuya Ceza Kesildi – BRTK

Girne’de Trafikte Tehlike Yaratan Sürücü ve Yolcuya Ceza Kesildi

Girne’de trafikte tehlike yaratan bir sürücü ve yolcuya polis tarafından ceza kesildi. Polisten yapılan açıklamaya göre, olayın video görüntüleri sosyal medyada yayınlandıktan sonra araç sürücüsü ve yolcu, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından tespit edildi.

Otomobil sürücüsüne “aracın sabit koltuklarından başka yerinde yolcu taşımak” suçundan 5 bin 88,90 TL para ve 10 puanı cezası, yolcuya da “yolcunun araç içerisinden vücudunu araçtan dışarıya çıkarması” suçundan 3 bin 392,60 TL para cezası yazılarak rapor edildi ve aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Sürücülerin ve yolcuların güvenliği için trafik kurallarına uymak son derece önemlidir. Trafikte tehlike oluşturan ve diğer sürücülerin ve yayaların hayatlarını riske atan davranışlar ciddi cezaları beraberinde getirebilir. Bu nedenle herkesin trafik kurallarına uyması ve sorumluluk sahibi bir şekilde araç kullanması gerekmektedir.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu