Kıbrıs

Göçmenköy’de Restoranda Yangın Çıktı! – BRTK

Göçmenköy’de bir restoranın bacasında yangın çıktı

Bugün Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Göçmenköy’de Yüzbaşı Tekin Yurdabak Caddesi üzerinde bulunan Kalkan Kebap isimli restoranın bacasında yangın çıktı. Saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, baca içerisinde biriken korkarın alev alması sonucu baca fan motoru tamamen yanarak hasar gördü.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Şans eseri restoranda bulunan müşterilerin ve çalışanların zarar görmediği belirtildi. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı ve detaylı inceleme devam ediyor.

Restoranda meydana gelen bu yangın, çevre esnaf ve vatandaşlar arasında kısa bir süreliğine paniğe neden oldu. Ancak ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı. Yangının neden çıktığı ve hasarın boyutuyla ilgili detaylı bilgiler ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu