Spor

Güçlü ve Hazırız: Biz Bir Topluluk Olarak!

 

Hostinger Ankara ekibi, Karacasu beldesinde bulunan bir otelde kamp yaparken, Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Tolunay Kafkas, burada basın mensuplarına açıklama yaptı ve Bolu kampının iyi geçtiğini söyledi. Ayrıca, Çorum FK ile hazırlık maçı oynadıklarını da belirtti.

Kafkas, oyunun belli bölümlerinden çok memnun olduğunu ifade etti. Ayrıca, çok ağır idmanlar yapmalarına rağmen, özellikle pres konusunda iyi bir performans sergilediklerini söyledi. Yeni sezonun ilk lig maçına hazır hale gelmeye çalıştıklarını da ekledi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Kafkas, oyuncu alacaklarını ancak transferlerin kolay olmadığını belirtti. Anlaştıkları oyuncuların son anda anlaşmayı bozdurduklarını ve daha sonra kulübün sorun çıkardığı oyuncular olduğunu ifade etti. Ancak, kesinlikle 2 kanat oyuncusu ve bir kalecinin alınacağını, duruma göre başka mevkilere de bir oyuncunun alınabileceğini belirtti. Üç transferin kesinlikle yapılacağını söyledi.

Kafkas, yeni sezon öncesi MKE Ankaragücü taraftarlarına çağrıda bulundu ve takımın büyük bir takım gibi futbol oynayacağını söyledi. Geçen sezonun da bunun sinyallerini verdiğini belirtti. Kendisinin sadece teknik direktör değil, aynı zamanda bir taraftar olduğunu ve çocukluğunun burada geçtiğini ifade etti. Ankaragücü’nün en büyük taraftarının kendi taraftarları olduğunu ve en değerli oyuncunun da kendi oyuncuları olduğunu vurguladı. Camianın güçlü ve hazır olduğunu söyledi. Taraftarın da arkalarında olduğu sürece ligin iyi yerlerinde rahatlıkla bitireceklerini sözlerine ekledi.

Ankara ekibi, yeni sezon hazırlıklarına akşam antrenmanıyla devam edecek.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu