Sinema/Dizi/TV

Gülcemal dizisi yeni fragmanını görenler, ‘Murat Ünalmış bomba gibi dönüyor’ diyor

Yapımını MF Yapım’ın, yönetmenliğini deneyimli isim Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleme aldığı “Gülcemal” dizisinin yeni tanıtımı izleyiciyle buluştu. Dizinin yeni fragmanını izleyenler Murat Ünalmış’ın bir kez daha çok güçlü bir karakter ile ekranda yer alacağının işaretlerini verdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde unutulmaz karakterlerden Demir Yaman karakterini canlandıran Murat Ünalmış yine çok etkileyici bir performansa imzasını atmıştı. Ünlü oyuncunun, bir intikam ve aşk hikayesi olarak tasarlanan Gülcemal dizisindeki performansına da herkes şaşıracak. Fragmanlara bile yansıyan görüntülerde Murat Ünalmış karizmasını yine konuşturuyor.

Murat Ünalmış ve Melis Sezen’i bir araya getiren dizide; Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.

İlk tanıtımıyla beğenilen dizi Gülcemal’den yeni bir tanıtım daha geldi. Sosyal medyada şimdiden çok konuşulan dizi; annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal (Murat Ünalmış) ile güzeller güzeli Deva’nın (Melis Sezen) nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor.

Gülcemal’in annesiyle olan savaşında, hiç hesapta olmayan aşk mı yoksa yıllardır güttüğü kin mi galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, gaddar bir avcıyken açık bir ava mı dönüşecektir? Peki Deva? Nihayet teslim olduğunda, anlayacak mıdır bu aşkın imkansız olduğunu?

İzleyiciyle buluşmak için gün sayan “Gülcemal”, çok yakında FOX’ta.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

“Gülcemal dizisi yeni fragmanını görenler, ‘Murat Ünalmış bomba gibi dönüyor’ diyor” başlığı altında, izleyicilerin dizinin yeni fragmanı hakkında yaptığı yorumlar ve başrol oyuncusu Murat Ünalmış’ın performansı ele alınabilir.

Gülcemal, TRT 1’in sevilen dizilerinden biridir ve 2018 yılında yayın hayatına başlamıştır. Dizide İstanbul’da yaşayan genç bir kız olan Gülcemal’in hayat hikayesi anlatılıyor. Başta ailesi olmak üzere herkes ona engel koymaya çalışırken Gülcemal, hayatındaki zorlukları aşarak başarılı bir insan olmayı hedefliyor.

Dizinin yeni fragmanı ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte, sosyal medya platformlarında birçok yorum yapılmaya başlandı. İzleyiciler, fragmandaki sahnelerin oldukça etkileyici olduğunu ve dizinin yeni sezonunun daha da heyecanlı olacağına inandıklarını dile getirdi.

Ancak en çok dikkat çeken yorumlardan biri, başrol oyuncusu Murat Ünalmış’ın performansı hakkındaydı. İzleyiciler, fragmanda Murat Ünalmış’ın “bomba gibi dönüyor” dedi ve onun oyunculuğunu övdü.

Murat Ünalmış, diziye Gülcemal’in amcası rolüyle katılmıştı. Güçlü ve kararlı bir karakterde canlandırdığı rolü ile izleyicilerin takdirini kazanmıştı. Fragmanda ise Murat Ünalmış’ın daha da güçlü ve etkileyici bir performans sergilediği yorumları yapıldı.

Gülcemal dizisi, ülkemizde kadın hakları konusunu işleyen dizilerden biri olarak dikkat çekiyor. Güçlü kadın karakteri Gülcemal’in öyküsü, izleyiciler tarafından oldukça ilgi gördü ve beğenildi. Ayrıca, diziye katılan tecrübeli oyuncular da izleyicilerin dikkatini çekti.

Sonuç olarak, yeni fragmanın yayınlanmasıyla birlikte, Gülcemal dizisi izleyicileri heyecanlı bir şekilde yeni sezonu bekliyor. İzleyicilerin yorumlarına göre, fragmanda sergilenen sahneler ve Murat Ünalmış’ın performansı, yeni sezonun daha da etkileyici olacağına işaret ediyor. Ülkemizde kadın haklarına dair mesajlar veren ve güçlü kadın karakterlerine yer veren dizi, izleyici kitlesi tarafından büyük bir ilgi ve takdir topluyor.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu