Yaşam

Günlük burç yorumları (18 Mart 2023)

Astrolog Murat İpek’ten 18 Mart 2023 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Ay kova burcunda seyahatine devam ediyor. Gündeminiz biraz daha sosyal hayata kayabilir ve doğal olarak yeni insanlarla tanışabilirsiniz.  
MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com
KOÇ
Her şeyi yeniden kurmak, yeniden başlamak istediğiniz bir gün olabilir. Kendinizi tazelemek isteyebilirsiniz. Biraz daha atılımcı olun.
BOĞA
Daha yaşlı bir aile üyesi veya ebeveynleriniz gece dışarı çıkmalarınızı sınırlamaya çalışabilir. Öğrenciler hem akademik hem de atletizmde başarı bekleyebilirler.
İKİZLER
Bugün sizin için öfke dozunuzun yüksek olduğu bir gün yaşamanız söz konusu olabilir. Dinginliğinizi koruyun. Ne olur ne olmaz tansiyona dikkat!
YENGEÇ
Pahalı bir ürün satın almak isteyenleriniz için, zorlayan bir koşturma sizi bekliyor olabilir. Yetenekleriniz fark edilmenizi sağlayacaktır.
ASLAN
Özellikle yurtdışı ile yüksek eğitimle ilgili konular içindeyseniz bugün hareket alabilirsiniz olumlu neticelerini ileride kariyerinizde görmeniz çok mümkün.
BAŞAK
Bir egzersiz rutini ile programınızı başarılı bir şekilde yürütebilecek azimde iseniz bugün artık başlayın derim. Sigarayı bırakmanın artık zamanı.
TERAZİ
Bugün mahkeme veya devlet daireleri ile ilgili bir konu varsa halletmeniz gereken, işe koyulmak için iyi bir gün. Sağlık konusunda dikkatli olun.
AKREP
Bugün biraz aile zamanı bulabileceksiniz. Tatildeki insanlar bazı yeni yerleri ziyaret edebilir. Uygun bir işe başlamak için potansiyelinizi kullanmak önemli olacaktır.
YAY
Hayli duygusal bir günden geçiyor olabiliriz. Kırılgan ve alıngan bir duygu- durum içinde, salınımlı bir ruh hali sergilememiz olası. Daha sakin olun.
OĞLAK
Mali durumunuzu istikrarlı tutmak için harekete geçmelisiniz. Gökyüzü bugün gösteri endüstrisindekilere kendini pazarlama fırsatı verecek.
KOVA
Aile, ana, baba, akrabalarla ilgili kelimenin tam anlamıyla abuk sabuk durumlarla karşılaşma olasılığınız hayli fazla. Sabırlı ve uzlaşıcı olun derim.
BALIK
Özellikle bugün kendinizi baskılanmış ve isyan etmek isteyen bir ruh yapısında hissedebilirsiniz. Kalabalık mekanlar, açık alanlarda dikkatli olmanızda fayda var
 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu