Yaşam

Günlük burç yorumları (26 Şubat 2023)

Astrolog Murat İpek’ten 26 Şubat 2023 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Ay, akşam 17:42 ile 18:47 arasında boşlukta olacak sonrasında ise iletişim burcu ikizlere geçecek. Bu akşam bol bol konuşabilir, iç dökebilirsiniz.  
MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com
KOÇ
Bugün enerjiniz olumlu mesajların yayılmasına artırmaya devam edecek. Aile üyelerine dair güzel şeyler yapabilirsiniz bugün.
BOĞA
Aile içinde daha fazla neşe ve huzur yaşayabilirsiniz. Ev hareketli ve coşkulu olmaya devam edecek. Tartışmalar verimli sonuçlara gidecek.
İKİZLER
Bugün yaşlıların bilgeliğine kulak verin. Disiplinli ve iyi organize olun. Önemli çalışmalara aktif katılım size çok şey kazandırabilir. Çalışın!
YENGEÇ
Kayıplarınız kazanca dönüşebileceği düşüncesi bugün sizi heyecanlandıracak. Düşmanlarınız ve gizli düşmanlarınız şu anda iş başındalar.
ASLAN
Eski eserler gibi sosyal konumunuzu yükseltecek öğeleri satın almak için para harcayacaksınız. Yakın akrabalarınızdan biri size güzel bir haber verebilir.
BAŞAK
Bugün aile toplantılarıyla meşgul olabilirsiniz ve çevrenizdekilere karşı nazik davranarak aileniz ve arkadaşlarınız arasındaki itibarınızı artırabilirsiniz.
TERAZİ
Bugün uyumsuz tiplerle muhatap olma potansiyelin var. Onları anlamak için önce sezginizi kullanmanız tavsiye ediyorum.
AKREP
Seyahat etme şansınız varsa bunu bugün gerçekleştirmeniz ne iyi olur. Özellikle sevgilinizle program yapmak için ideal zamanlar.
YAY
Şu anda hayatınızın zorlaştığını düşünüyorsanız, nasıl hayatta daha başarılı olacağınız konusunda danışmanlardan tavsiye isteyebilirsiniz.
OĞLAK
Bugün hayalinizdeki şeyleri satın alacak kadar paranız yoksa borçlanmaya kalkabilirsiniz. Gayrimenkul işleriniz varsa, teklifler gelmeye başlamış olabilir.
KOVA
Yeni çalışma tarzı başarılı olmaya devam edecek. Özel konulara ilgi göstereceksiniz. Sanatsal yeteneğiniz gelişecek gibi görünmekte.
BALIK
Kime borç para verdiğinize dikkat etmelisiniz çünkü geri ödenmeyebilir. Eğlenceli arkadaş çevrenin genişletilmesi gerekecek.
 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu