Yaşam

Günlük burç yorumları (27 Şubat 2023)

Astrolog Murat İpek’ten 27 Şubat 2023 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Ay, ikizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Bugün önünüze ne getirilirse getirilsin beğenmemek gibi bir ruh halinde olabilirsiniz. Derhal çıkın o halden.
MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com
KOÇ
Bugün etik olmayan davranışlara para kazanmanız için birileri ısrarcı sözler sarf edebilir. Böyle insanları bugün çevrenizde bir dakika bile tutmayın derim.
BOĞA
Bugün çocuğunuzun akademik veya mesleki geleceği hakkında önemli bir seçim yapmanız gerekiyor olabilir.  O nedenle iletişimde sabırlı olun.
İKİZLER
Ailedeki bir genç sizin onaylamadığınız bir şeyi yapmakta ısrar edebilir. Bugün emlakla, toprakla uğraşmak iyi bir fikir olmayabilir. Paraya dikkat!
YENGEÇ
Öfkenizi ve mantıksız davranışlarınızı engelleyin. Bu noktada, öğrenciler hedeflerine odaklanmalıdır. İş konusunda tahammülsüz olmayın bugün.
ASLAN
Gençler ve öğrenciler tamamen derslerine ve ödevlerine odaklanacakları bir günden geçiyorlar. Dikkatini gerektiği gibi toplarsanız kazanırsınız.
BAŞAK
Bir süredir yarım kalan işleri bitirmek için bugün ideal bir gün. Şu anda, yeteneğinizin mümkün kılacağı yeni bir atılım için adım atabilirsiniz.
TERAZİ
Finansal istikrarı elde edene kadar dizginlerinizi gevşetmekten vazgeçmek akıllıca olacaktır. Evdeki bir çocuğu takip etmeniz gerekebilir.
AKREP
Koşullara ve zamanlamaya uyum sağlayabileceksiniz. Ebeveynlere ve yaşlılara hizmet vermeye odaklanılacak bir günden geçiyor olabilirsiniz.
YAY
Kazançlı iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Alanınızdaki uzmanlığınız ve iş anlayışınız  başkalarının gözünde çok değerli olacaktır.
OĞLAK
Bugün profesyonel çabanız ortalamanın altında olabilir. Mali konulara daha fazla önem verilmelidir. Sosyal durumlarda dikkatli olun.
KOVA
Size yakın birinin tavsiyesine kulak verirseniz, mali durumunuz muhtemelen artacaktır. Yeni bir yere taşınmak zor olabilir bugün erteleyin bunu.
BALIK
Şu aralar herhangi bir aile üyesinin veya arkadaşlarınızın tavsiyelerine güvenmeyin; bunun yerine, kendi bildiklerinize inanın. Bu size iyi gelecek.
 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu