Türk Dünyası

Güvenli Program Oluşturma Üzerine OpenAI Destekli Haberler

Türkiye’nin yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevine ant içerek başladıktan sonra Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Beş yıl aradan sonra yeniden bakanlığa getirilmenin onurunu ve ayrıcalığını yaşadığını belirten Şimşek, halka hizmet etme sorumluluğunu kendisine tevdi eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a müteşekkir olduğunu ifade etti. Şimşek, daha müreffeh ve dirençli bir Türkiye için yol gösterici ilkelerin şeffaflık, istikrarlılık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik olacağını vurgulayarak, öngörülebilirliği artırmak için kurallara dayalı politika oluşturma taahhüdünde bulundu.

Bakan Şimşek ayrıca, ekibi güçlendirmenin ve güvenilir bir program tasarlamanın acil öncelik olduğunu belirtti. Türkçe yaptığı paylaşımda ise göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu ve hükümetin her sorunu aşabileceğine inandığını belirten Şimşek, hedeflerine vatandaşların desteğiyle emin adımlarla ilerleyeceklerini ifade etti.

Ancak Bakan Şimşek, uygulama ve politikalarına ilişkin yanlış haberlere ve dedikodulara itibar edilmemesi konusunda da vatandaşlardan destek istedi. Yeni dönemde daha fazla şeffaflık ve hesap verebilirlik gibi ilkelerin önemli olduğunu vurgulayan Şimşek, deneyim, bilgi ve özverinin üstesinden gelmek istedikleri potansiyel engellerde yardımcı olacağına inandığını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bu sözleri, Türkiye’nin geleceği için umutlu bir bakış açısı sunarken, hükümetin ekonomi politikalarında daha fazla şeffaflık sağlayacağına ve vatandaşların güvenini kazanacağına işaret ediyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu