Kültür & Sanat

Guy Ritchie’in Henry Cavill başrollü filminin Türkiye çekim programında değişiklik yok

Guy Ritchie’nin, Henry Cavill başrollü ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ın Antalya’daki çekimlerinde depremlerden dolayı program değişikliği yok. Ritchie, ön hazırlık ekibini Antalya’ya göndererek çekim hazırlıklarına başladı.

Guy Ritchie, Jason Statham ile Hugh Grant’ın başrollerinde olduğu ‘Servet Operasyonu’nun bir bölümünü 2021’de Antalya’da çekmişti. Ritchie, yeni filmi ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ın da bir bölümünü Antalya’da çekecek.
Süpermen’ rolüyle tanınan Henry Cavill’in yanı sıra Eiza González ile Henry Golding’in başrollerini paylaşacağı filmin Antalya’daki çekimlerinin meydana gelen depremlerden dolayı iptal edilip edilmediği merak konusu oldu. Çünkü filmin çekimlerine 13 Şubat’ta başlanması gerekiyordu.
Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’ın haberine göre, Guy Ritchie, yeni filminin Antalya’daki çekim programında bir değişiklik yapmadı. Ön hazırlık ekibini Antalya’ya gönderen Ritchie, buradaki hazırlıkların tamamlanmasından sonra çekim ekibi ve oyuncularla birlikte Türkiye’ye gelerek sete girecek. Ekibin Antalya’ya gelmesinin gecikme nedeni depremler değil, filmin ABD’deki çekimlerinin uzamasıydı.
Damien Lewis’in aynı isimli kitabından uyarlanan ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’, Nazilerle mücadele için kurulan özel bir askeri birliğin hikayesini anlatacak.
EXPO botanik parkının yanı sıra Antalya’nın birçok farklı noktasında çekimleri gerçekleştirilecek olan The Ministry of Ungentlemanly Warfare’da Alan Ritchson, Cary Elwes, Alex Pettyfer, Til Schweiger, Hero Fiennes Tiffin, Henrique Zaga, Babs Olusanmokun da rol alacak.
 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu