Türk Dünyası

Güzelyurt’ta Yol Aydınlatma Bakım Onarım Çalışmaları Başladı

Karayolları Dairesi’nin Yol Aydınlatma Bakım Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen yol aydınlatma bakım onarım çalışmalarını inceledi. Bakanlık açıklamalarına göre, Karayolları Dairesi ile belediyelerin işbirliği neticesinde ülke çapındaki ana arterlerde bulunan, ancak çalışmayan yol aydınlatma sistemlerinin bakım onarım çalışmalarına başlandı. Güzelyurt Belediye sınırları içerisindeki bu çalışmaların, hava koşullarının elverişli olması halinde, iki-üç gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Karayolları Dairesi Müdürü Dürdane Abi Acı ise, çalışmaların mümkün olan en kısa sürede bitirilmesini hedeflediklerini belirterek, sürücülerden trafik kurallarına her zaman uymalarını ve araçlarından yol kenarına çöp atmamalarını istedi.

Bakan Erhan Arıklı, Doğancı’da yapılan yamalama çalışmalarını da yerinde inceledi ve batıda devam eden yamalama çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede girilmeyecek derecede bozuk yolun kalmayacağını belirtti.

Yol aydınlatma sistemlerinin bakım onarımı için yapılan işbirliğinin ada çapına yayılacağını ve ana arterlerde bulunan ancak çalışmayan aydınlatma sistemlerinin tamir edileceğini açıklayan yetkililer, bu projenin finansmanını sağlayan Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’na, T.C. Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi (KEİ) ve işbirliği yapan tüm belediyelere teşekkür etti.

Kaynak: Turkish News World

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu