Sinema/Dizi/TV

Gwyneth Paltrow, Timothée Chalamet Başrollü “Marty Supreme” Filmine Katıldı – Haberler

 

Hostinger

Filmin yönetmen koltuğunda Josh Safdie oturuyor.

Oscar ödüllü Gwyneth Paltrow, Josh Safdie’nin pinpon filmi “Marty Supreme”de Timothée Chalamet’e katılıyor. Proje, Paltrow’un 2019’daki “Avengers: Endgame” filminden bu yana ilk sinema filmi olacak.

“Marty Supreme”in senaryo ayrıntıları gizli tutulsa da Chalamet’nin 12 yaşında masa tenisi oynamaya başlayan profesyonel pinpon oyuncusu Marty Reisman’ı canlandıracağı biliniyor. Paltrow’un rolüne ilişkin ayrıntılar ise açıklanmadı.

Josh Safdie, filmin senaryosunu Ronald Bronstein ile birlikte kaleme aldı ve yapımcılığını Eli Bush ve Anthony Katagas’la birlikte üstleniyor. Bu proje, Josh Safdie’nin, birlikte “Uncut Gems”, “Good Time” filmlerine imza attıkları kardeşi Benny Safdie olmadan yaptığı ilk yönetmenlik çalışması olacak.

1990’lı yıllardan bu yana en beğenilen ve ticari açıdan en başarılı aktörlerden biri olan Paltrow, “Iron Man” ve “Avengers” filmlerinde Robert Downey Jr.’la birlikte rol aldığından beri beyazperdede büyük ölçüde yok oldu.

Oscar kazandığı “Aşık Shakespeare”in yanı sıra “Sliding Doors”, “Emma”, “Se7en”, “Yetenekli Bay Ripley” ve “The Royal Tenenbaums” filmlerindeki rolleriyle tanınan Paltrow son zamanlarda zamanının çoğunu 2008’de kurduğu yaşam tarzı markası Goop’a ayırdı.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu