Kıbrıs

Hafta Sonu Güneşli Hava Bekleniyor – BRTK

 

Hostinger Meteoroloji Dairesi’nin tahminlerine göre bu hafta sonu yağmur beklenmiyor. Hava yarın parçalı çok bulutlu olacak, pazar günü ise parçalı zamanla az bulutlu hale gelecek. Sıcaklık 19-22 derece arasında seyrederken, önümüzdeki hafta 23-26 dereceye kadar yükselecek.

Meteoroloji Dairesi’nin 23 – 29 Mart tarihleri için hava tahmini raporuna göre, bölgede genellikle alçak basınç sistemi ile serin ve nemli hava etkili olacak. Periyodun son günlerinde ise yüksek basınç sistemi ile ılık ve nemli hava kütlesinin etkisine girilmesi bekleniyor.

Yarın hava parçalı ve çok bulutlu, pazar günü parçalı zamanla az bulutlu olacak. Pazartesi ise az bulutlu zamanla parçalı bulutlu ve gece geç saatlerde yer yer sağanak yağmurlu olacak. Salı günü ise parçalı bulutlu ve öğleye kadar yer yer sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ise parçalı zamanla az bulutlu, az bulutlu zamanla parçalı bulutlu ve az bulutlu olarak geçecek. Rüzgar genellikle kuzey ve doğudan orta kuvvette esecekken, pazartesi ve salı günleri yağış beklenirken güney ve batı yönlerden kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların genellikle 19-22 derece arasında seyredeceği belirtilirken, periyodun son günlerinde ise 23-26 derece dolaylarında seyretmesi bekleniyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu