Kıbrıs

Haftalık İtfaiye Raporu: 18 Yangında 229 Bin TL Hasar – BRTK

 

Hostinger KKTC’de 8 – 14 Temmuz tarihlerini kapsayan süre içerisinde, 12 yangın ve 18 özel servis olayı meydana geldiği bildirildi. Polis Genel Müdürlüğü’nden yayınlanan rapora göre, yangınlar sonucu meydana gelen toplam zarar miktarı 229 bin 650 TL olarak belirlendi.

Aynı tarih aralığında meydana gelen yangınların muhtemel sebepleri raporda şu şekilde yer aldı: “elektrik kaynaklı kısa devre, gaz kaçağı, baca içinde biriken kahve kabuklarının ısınarak tutuşması, tamamen söndürülmeden atılan sigara izmaritleri ve spiral makinesinden atılan kıvılcımların kuru otları tutuşturması.”

Özel servis olayları ise “aracın motor bölümünde ve evin çatısında mahsur kalan kedilerin kurtarılması, yol güvenliği sağlanması, su kuyusunda ve su deposunda mahsur kalan köpeklerin kurtarılması, doğal afet olaylarına müdahale, trafik kazası sonucu araçta sıkışan şahsın kurtarılması, özel görev ve hayatını kaybeden şahısların adli soruşturma amaçlı hastaneye sevkinin sağlanması” olarak raporda yer aldı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu