Türkiye

Haliç Köprüsü’nde Asfalt Yenileme Çalışması Nedeniyle Trafik Yoğunluğu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Haliç Köprüsü’nde yaşanan trafik yoğunluğu devam ediyor. İstanbul’un ana arterlerinden biri olan D-100 kara yolunda bulunan Haliç Köprüsü kesimindeki metrobüs yolunda gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmaları, sürücülere büyük sıkıntılar yaşatıyor.

Köprünün metrobüs yoluyla bitişik orta köprüdeki iki şerit trafiğe kapatıldı ve köprü trafiği yan yoldaki iki şeritten sağlanmaya çalışılıyor. Bu durum, Kadıköy istikametinde trafiği Zeytinburnu ile Cevizlibağ’dan itibaren olumsuz etkiliyor. Araçlar, Cevizlibağ, Edirnekapı ve Haliç Köprüsü arasındaki yolda zor ilerliyor ve trafik sıkışıklığı yaşanıyor.

Asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Balat’a inen yollar ile Edirnekapı’dan köprüye bağlanan yan yollarda da yoğunluk oluşuyor. Vatandaşlar, normal günlerde dahi trafik yoğunluğunun yaşandığı Haliç Köprüsü’nde bu tür çalışmaların gece saatlerinde yapılmasını talep ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, asfalt yenileme çalışmaları 8 Temmuz’a kadar devam edecek. Çalışma süresince Haliç Köprüsü’nün Kadıköy istikametinde trafiğe kapatılacağı ve trafik sirkülasyonunun yan yoldan sağlanacağı belirtildi. Sürücülerin bu tür çalışmalar nedeniyle alternatif güzergahlara yönlendirilmesi gerektiği ifade edildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu