Sinema/Dizi/TV

Halil İbrahim Ceyhan hayranları yeni dizisini ve karakterini heyecanla bekliyor!

 

Hostinger

Emanet isimli Kanal 7’de yayınlanan günlük dizide canlandırdığı Yaman karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinden destek gören Halil İbrahim Ceyhan, 2020-2023 yılları arasında ekranda kalan dizi ile birlikte yurt dışında da geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Halil İbrahim Ceyhan bu önemli çıkışının ardından geçtiğimiz sezon Now televizyon kanalında yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Murat karakteri ile yer almıştı. Karakterin izleyicilere çok sempatik gelmesine rağmen Halil İbrahim Ceyhan’ın hikaye içinde arka planda kaldığına yönelik izleyicilerden çok fazla eleştiri de geldi.

Kirli Sepeti dizisi 32. bölümü ile sezon finali yaptı ve yaz arası verdi. Ancak gelecek dönemde Halil İbrahim Ceyhan bu proje ile yoluna devam etmeyecek.

Instagram hesabından teşekkür paylaşımı yaparak diziden ayrıldığını Mayıs ayında duyuran Halil İbrahim Ceyhan şöyle yazmıştı: “Başta bana güvenerek Murat rolünü teslim eden yapımcımız Fatih Aksoy olmak üzere, yönetmenlerim, set ekibinde yer alan tüm arkadaşlarıma ve birbirinden değerli oyuncu dostlarıma çok teşekkür ederim. Güzel bir sene geçirdik şimdi yeni heyecanlara yol alma vakti…”

Oyuncunun yeni heyecanlara yol alacağı açıklamasından sonra yeni sezon için yeni bir projesi olduğunu düşünen hayranlara müjde geldi.

Halil İbrahim Ceyhan’ın gelen teklifleri değerlendirdiği ve Now televizyon kanalında yeni sezonda yayınlanacak Hayat Hırsızı isimli dizideki Tufan rolü için prensipte anlaştığı haberleri basına yansıdı.

Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri gibi dikkat çeken oyunculardan oluşan kadrosu ile yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. Avenida Brasil isimli diziden uyarlanan ve şimdilik ismi Hayat Hırsızı olarak ifade edilen dizide Halil İbrahim Ceyhan’ın da etkili bir karakter ile yer alması bekleniyor.

Oyuncunun hayranları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda yeni karakteri çok merak ettiklerini, dizide etkili bir rolde yer almasını arzu ettiklerini belirten yorumlar yapıyor.

Halil İbrahim Ceyhan hayranları, genç oyuncuya olan desteklerini sergilerken, “Rollerinin hakkını veriyor, keyifle ve gururla izliyoruz” şekilnde yorumlar paylaşıyor.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu