Kıbrıs

“Halk Koşusu İle Adalet İçin Koşuyoruz: Şampiyon Melekler İçin Bağış Toplandı” – BRTK

Dörter Mağusa Maratonu’ndan Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne Bağış

Gazimağusa Belediyesi tarafından düzenlenen Dörter Mağusa Maratonu’nda, “Adalet İçin Koşuyoruz” temasıyla gerçekleştirilen halk koşusundan elde edilen gelir, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlandı. Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre bağış çeki, Belediye Başkanı Süleyman Uluçay tarafından dernek başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya’ya takdim edildi.

Belediye Başkanı Uluçay, maratonun Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yararına geleneksel olarak devam etmesi için belediye olarak çalışmaların sürdüğünü belirtti. Dernek adına yapılacak tüm organizasyonlara belediyenin imkanlarıyla destek olacaklarını ifade eden Uluçay, katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Karakaya ise Dörter Mağusa Maratonu’nun büyük emek ve gönüllülük sonucunda gerçekleşen güzel bir organizasyon olduğunu belirtti. Maraton koşularının Lefkoşa için bir marka haline geldiğini vurgulayan Karakaya, maratonun her yıl Mağusa’da düzenlenmesi temennisini dile getirdi.

Maratonun şehirde uzun süreli olması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Dörter Mağusa Maratonu Komitesi Başkanı Yetkin Öngün, 42 kilometrelik gerçek maraton etabı ile ülkede bir ilke imza atıldığını söyledi. Öngün, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’nin her zaman yanlarında olacaklarını ve desteklerinden dolayı kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu