Türkiye

Hamile Kadına Sokak Ortasında Dayak Atan Kişi Hapis Cezası İstemiyle Yargılanacak

 

Hostinger Akhisar ilçesinde meydana gelen şiddet olayı büyük bir infiale sebep oldu. Yılmaz Akman (37) ile Sude Naz A. (19) arasında yaşanan sokak kavgası, vatandaşları şaşkına çevirdi. Olayın detaylarına göre, tartışma esnasında kaçmaya çalışan Sude Naz A., çay ocağı önünde Yılmaz Akman tarafından yakalandı ve hamile olduğu halde şiddete maruz kaldı.

Yılmaz Akman’ın elindeki sopa ile defalarca vurduğu genç kadına müdahale eden vatandaşlar, Akman’ı linç etmek istedi. Ancak olay yerine gelen polis ekipleri, Akman’ı gözaltına alarak adalete teslim etti.

Mahkemeye sevk edilen ve 18 suç kaydı bulunan Yılmaz Akman tutuklanarak cezaevine gönderildi. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamlayarak Akman hakkında iddianame hazırladı. İddianamede, Akman’a “Beden ve ruh sağlığı açısından kendini savunamayacak durumdaki kadını silahla kasten yaralamak” ve “Alenen hakaret” suçlarından 6.5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Şiddete maruz kalan Sude Naz A. ise ifadesinde, olay sırasında hamile olduğunu ve yardım istemesine rağmen çevreden destek alamadığını belirtti. Olayın ardından düşük tehlikesi yaşayan genç kadın, Adalet’in en ağır cezayı vermesini ve Akman’ın hapisten çıkmamasını talep etti.

Yılmaz Akman ise alkol ve uyuşturucu etkisi altında olduğunu itiraf ederek, suçunu kabul etti. Akman’ın daha önce de 18 farklı suç kaydının bulunduğu ve haftada üç gün adli kontrol için imza verdiği öğrenildi. Bu acı olay, Akhisar halkını derinden üzüp infiale sevk etti. Umarız ki benzeri olaylar yaşanmaz ve adalet en doğru şekilde tecelli eder.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu