Magazin

Hamileyken linç edilmişti! Ünlü sunucu Ezgi Sertel’in babasına vedası yürekleri sızlattı

Ezgi Sertel, önce sunduğu yemek programından sonra da hamilelikte aldığı kilolarla sosyal medyada adeta linç edilmişti. Arka Sokaklar dizisinde Hakan Komiser karakterine hayat vermiş olan Ozan Çobanoğlu ile evli olan ünlü sunucu bugün, babasını kaybettiğini açıkladı. Sunucunun babasına vedası yürek sızlattı.

“BU NASIL BİR ACI…”

Babasını kaybetmenin acısını yaşayan ünlü sunucunun vedası görenleri oldukça üzdü. Sertel Instagram hesabında yaptığı paylaşımda:

“Benim biricik canım babamı kaybettik… Bu nasıl bir acı… Allahım mekanını cennet eylesin güzel yürekli, temiz kalpli babamın… Babam seni çooookkk özleyeceğim. (Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Safranbolu Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.)” dedi.

bef92a35-8de7-4b2a-a448-2ae915da120e

HAMİLEYKEN LİNÇ EDİLMİŞTİ

Ezgi Sertel ikiz bebek beklediği dönemde sosyal medyadan adeta linç yemişti. Hamilelikte aldığı kilolar nedeniyle yoğun bir şekilde kötü yorumlara maruz kalan sunucu, o dönemleri şöyle anlatımıştı:

“Son iki ay yatarak geçirdiğim için hiç hamilelik fotoğrafım yoktu. Ben de çekilmek istedim. Hazırladılar beni birkaç poz çektiler, onları da paylaşmak istedim. O fotoğraflardan sonra ‘burnu büyümüş’ dediler. Bu tarz kötü yorumlar hep geldi.

ezgif.com-webp-to-jpg - 2023-03-18T213119.138

En çok canımı yakan yorum ‘hamilelik insana yakışır, ama bu kadar çirkinini ilk kez görüyorum’ mesajı beni çok üzdü. Allah ıslah etsin, bunun vebali var. Birisi yazmış ‘kadının sütü kesilse ne yapacaksınız?’ diye. Ben yeni doğum yapmışım ‘kilomu vereyim’ derdinde değilim.”

EŞİ DE ÜNLÜ ÇIKTI

Ezgi Sertel’in eşi de ünlü çıktı. Sertel’in eşi Arka Sokaklar dizisinde Komiser Hakan’a hayat veren Ozan Çobanoğlu’dur. Çobanoğlu, Arka Sokaklar dizisinin dışında da birçok projede yer aldı.

ezgif.com-webp-to-jpg - 2023-03-18T214152.149

İkiz erkek çocuk babası olan Ozan Çobanoğlu Dila Hanım, Galip Derviş, Küçük Ağa ve Bir Deniz Hikayesi projelerinde de rol almıştır.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan evli TikTokçu sevgilisiyle dudak dudağa! Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan evli TikTokçu sevgilisiyle dudak dudağa! “Bana 31 yılını verir misin?”
Transparan giyip dekolteli poz verdiTransparan giyip dekolteli poz verdi
Sütyensiz giydiği tulumunun önünü açtı! Her ayrıntısı paylaştıSütyensiz giydiği tulumunun önünü açtı! Her ayrıntısı paylaştı



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu