Türk Dünyası

Harika Otelin Grand Açılışı, Lüks ve Benzersiz İlgi Çekmek

 

Hostinger Botaniq Collection lüks şemsiyesinin en genç üyesi olan Melea, Macaristan’ın Sárvár şehrinde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Otel, sağlık odaklı ve bütüncül bir konseptle misafirlerine benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Melea – Sağlık Konsepti, konuklarının hayat boyu optimal aktivite hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu amaçla, sadece dört, yedi veya 10 günlük paketler arasından seçim yapabilen misafirler, sağlık, güzellik, diyet, dinlenme ve farkındalık terapileri içeren kişiselleştirilmiş programlarla karşılanmaktadır.

Otel, 3.5 hektarlık geniş bir bahçeye sahip olup, balkonlu 83 oda ve süit sunmaktadır. Sürdürülebilirlik ve iklim korumasına büyük önem veren Melea, ısıtma işlemini tamamen yeraltı ısı pompasıyla gerçekleştirmektedir.

Melea’nın yöneticisi Alfred Hackl, otelin ulusal ve uluslararası düzeyde benzersiz bir konsept sunduğunu ve yeni bir turizm segmentine öncülük ettiğini belirtmektedir. Misafirler, varışlarının öncesinde sağlık değerlendirme anketini doldurarak, kendilerine özel bir bakım programı ve diyet planıyla karşılanacaklar.

Sárvár’daki bu yeni lüks otel, uzman ekibi ve bütüncül tıp uygulamalarıyla misafirlerine en üst düzeyde hizmet sunmayı hedeflemektedir. Melea – Sağlık Konsepti, geleneksel ve modern yaklaşımları bir araya getirerek, ziyaretçilere benzersiz bir deneyim vaat etmektedir.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu