Magazin

Hasan Can Kaya hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü! Gündem olan iddiada yeni gelişme: “Şikayet yok, şikayetçi yok”

Komedyen Hasan Can Kaya’nın genç bir kadını evinde alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı iddia edildi.

HASAN CAN KAYA11

Kaya, sosyal medyadan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Ünlü komedyen, hakkındaki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek yasal haklarını kullanacağını söyledi.

Yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Arkadaşlar itibar suikastı var. Her yere aynı anda aynı yalanlar servis edilmiş. Sabahtan beri okuduğum mide bulandırıcı emniyet, savcılık, gözaltı, madde verme, alıkoyma vb iftiraları atanlardan hukuk önünde hesap soracağım. Büyük şaşkınlık ve üzüntü içerisindeyim. Arkadaşlar bahse konu haberler gerçek dışı iddialardan ibaret olup ahlaksızca iftira atanlara yönelik tüm yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim. “

devrim

“HERHANGİ BİR İŞLEM YOK”

Gündeme bomba gibi düşen olaydan sonra bir açıklamada tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu’ndan geldi. Canlı yayına katılan Tosunoğlu, ” Bu tamamen bir itibar suikastı” ifadelerini kullandı.

hasancan56

Tosunluğu, sözlerine şöyle devam etti:

“Emniyet kaynaklarımızla görüştük. Hasan Can Kaya hakkında gözaltı işlemi yok, herhangi bir işlem yok. Emniyette ve savcılıkta bu konuyla ilgili herhangi bir kayıt yok, şikayet yok, şikayetçi yok. Hanımefendi arkadaşlarına canlı konum attığını söylüyor. Saat 4’e kadar neden beklemiş. Bunlar hep çelişkili… Bu durum tamamen hayal ürünüdür.”

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ünlü ilahiyatçı Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti!Ünlü ilahiyatçı Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti!
Etek giymesiyle gündemdeydi! Alişan'a sert çıktı! 'Biz de seni gördük'Etek giymesiyle gündemdeydi! Alişan’a sert çıktı! ‘Biz de seni gördük’
Kırmızı elbisesi ile oturarak poz verdi! Kırmızı elbisesi ile oturarak poz verdi! “Her yerinde dekolte var”



Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu