Yaşam

Hazal Kaya’dan kızı Süreyya ile yeni paylaşım

Kısa bir süre önce kızı Leyla Süreyya’yı kucağına alarak ikinci kez anne olan oyuncu Hazal Kaya, bebeğiyle yeni bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya, kısa bir süre önce ikinci kez anne olmuştu. Kaya, 11 Şubat sabahı dünyaya getirdiği kızına Leyla Süreyya adını vemişti.
Şimdilerde tüm vaktini çocuklarıyla geçiren Hazal Kaya, Leyla Süreyya ile çekilen yeni bir karesini takipçileriyle paylaştı.
32 yaşındaki Kaya, bebeğiyle hastane odasında çekilen fotoğrafını yayınladı. Anne-kızın pozu büyük ilgi gördü.
Öte yandan Hazal Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kızı Leyla Süreyya ile çekilen fotoğrafını ilk kez paylaşmıştı.
Ünlü oyuncu, ilk doğumunun ardından annelikle ilgili konuşmuş ve “Ben anne olmaya çok hazırmışım, hep birlikte bunu gördük. Doğdu kucağıma verdiler, ben profesyonelim sanki üçüncü çocuğu doğurmuşum gibi davranıyordum. Çok profesyonel anne çıktım, neden öyle oldu bilmiyorum. Ben çok sevdim anneliği. Daha çocuk yaparım, güzel bir şey çıktı” açıklamasını yapmıştı.
Kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile 5 yıllık ilişkisini 6 Şubat 2019’da evlilikle taçlandıran Hazal Kaya, aynı yıl kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi kucağına almıştı.
 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Hazal Kaya, one of the most popular actresses in Turkey, recently shared a heartwarming picture of herself with her daughter Süreyya on Instagram. The post instantly went viral, with fans adoring the precious moment the actress shared with her two-year-old.

The picture shows Hazal and her daughter cuddling while sitting on a bed, both gazing lovingly into each other’s eyes. Süreyya, who is the apple of her mother’s eye, looks absolutely adorable in her cute outfit, while Hazal looks stunning in her casual attire.

In the caption, Hazal expressed her love for her daughter and shared how grateful she is to have Süreyya in her life. She wrote, “My daughter… you are the light of my life, my reason to live. I am grateful every single day for having you in my life. I hope I can always be there for you, my love.”

The post received thousands of likes and comments from Hazal’s fans, who were quick to shower the mother-daughter duo with love and affection. Many fans praised Hazal for being a loving and caring mother, while others commented on how beautiful Süreyya is.

Hazal, who is known for her roles in famous TV dramas such as “Ask-i-Memnu” and “Adini Feriha Koydum,” has always been very private about her personal life. However, she occasionally shares photos and glimpses of her life on social media, giving her fans a peek into her life as a mother and wife.

As a successful actress and a devoted mother, Hazal Kaya is an inspiration to many women around the world. Her latest post with her daughter Süreyya is a reminder of how precious and important family is in our lives. It’s heartwarming to see the love and happiness that they share, and we wish them all the best for the future.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu