Spor

Hentbolda GG – UKÜ yenişmedi: 26-26

Hentbolda DEM’S Constructıon Erkekler Süper Lig’nin önemli maçında Gençlik Gücü ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi yenişemeyerek 26-26 berabere kaldı.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve baştan sona büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma 26-26 eşitlikle tamamlandı.

Gençlik Gücü’nde 11 gol kaydeden Ahmet Altan takımına en fazla katkı sağlayan isim olurken, maçın adamı oldu.

Özgün Atatkan U14 liginde dün akşam oynanan karşılaşmada ise Doğukent ile Yakın Doğu Üniversitesi 18-18 berabere kaldılar.

Maçın sonunda 13 gol kaydeden Doğukent oyuncusu Nazar maçta ön plana çıkan isim oldu.



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/BRTK

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Hentbolda GG – UKÜ Yenilmedi: 26-26

Gazi Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, Gençlerbirliği GSK takımıyla Ankara Spor Salonu’nda karşılaştı. Maç heyecanlı ve çekişmeli geçerken, her iki takımda sahada mücadelesini sürdürdü.

Maçın ilk yarısı, her iki takımın dengeli bir oyun sergilemesiyle sona erdi. İkinci yarıda, Gençlerbirliği GSK takımı öne geçmesine rağmen, Gazi Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı pes etmedi. Son dakikalarda kademe yaparak, maçın sonucunu belirleyen hücumları gerçekleştiren Gazi Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, maçın berabere sonuçlanmasını sağladı.

Maçta başarılı bir performans sergileyen oyuncuların arasında, Gazi Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı oyuncuları Ezgi Nilay Korkmaz ve Merve Tokat bulunuyor. Gençlerbirliği GSK takımının da başarılı isimleri arasında Nezihe Ebru Özdoğan ve Ece Dalyan bulunuyor.

Bu sonuçla, Gazi Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı puanını biraz daha yükseltirken, Gençlerbirliği GSK takımı da puan farkını kapattı. İki takımın da mücadelesi, hentbol severler tarafından takdir topladı.

Sonuç olarak, heyecanlı ve çekişmeli bir müsabakanın ardından Gazi Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı ile Gençlerbirliği GSK takımı 26-26 berabere kaldı. Her iki takım da ortaya koydukları başarılı performansla alkışı hak ediyorlar.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu