Türk Dünyası

Hint Büyükelçisi Türkmenistan Forumu Delegeleriyle Buluştu

Hindistan Büyükelçisi Madhumita Hazarika Bhagat, Hindistan’ı ziyaret eden Türkmenistan heyeti üyeleriyle bir araya geldi.

Forum, 4-14 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Ziyaretleri, kültürel bağları derinleştirmeye ve barışı ve anlayışı teşvik etmeye kararlı geleceğin liderlerini geliştirmeye yardımcı oldu.

Eğitim, kültür, medya gibi farklı alanları temsil eden katılımcılar, Hindistan’ın birleşik ritmini hissetti, bu ülkenin zengin geleneklerini ve kültürünü tanıdı ve yerel yemekleri denedi. Diğer Orta Asya ülkelerinden temsilcilerle birlikte Hindistan’daki kültürel mekanları ziyaret ettiler ve ülkenin çeşitli kurumlarının başkanları ve temsilcileriyle bir araya geldiler, Spor ve Gençlik İşleri Bakanı da dahil olmak üzere.

Büyükelçi, delegasyon üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, gençlik politikası alanında Türkmenistan dahil bölgenin diğer ülkeleriyle Hindistan’ın ilişkilerinin daha da iyileşmesini umut etti.

Kaynak: ORIENT Haberleri
Fotoğraf: Hindistan Büyükelçiliği tarafından sağlanmıştır.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu