Sinema/Dizi/TV

“Hızlı ve Öfkeli 10″da Seyircileri Büyük Bir Sürpriz Bekliyor – Haberler

Serinin yıldızı Michelle Rodriguez, filmin sonuyla seyircileri şok edeceğini söyledi.

.

Yaklaşan “Hızlı ve Öfkeli 10” filmi, sinemanın en popüler ve kazançlı serilerinden biri olan “Hızlı ve Öfkeli”yi sonlandıracak finalin ilk kısmı olarak seyirciyle buluşacak. Seri iki filmlik bir finalle son bulacağı için, “Hızlı ve Öfkeli 10” doğrudan 11. filme bağlanacak, dolasıyla filmin hikayeyi oldukça heyecan verici ve seyircileri merakta bırakacak bir noktada bırakacağını söyleyebiliriz.

Filmde Dominic Toretto’nun (Vin Diesel) ve ailesinin karşısına, “Hızlı ve Öfkeli 5″te öldürülen uyuşturucu baronu Hernan Reyes’in oğlu olan ve intikam arayan Dante Reyes (Jason Momoa) dikilcek. Bu savaş sonunda Dante’nin, Dom’un oğlunu hedefleyen korkunç bir planı harekete geçirmesine kadar varacak.

Serinin yıldızlarından Michelle Rodriguez, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Jason Momoa’nın Dante karakterinin, serinin şimdiye kadar sahip olduğu en başarılı erkek kötü karakter olduğunu söyleyerek hayranları heycanlandırmıştı.

Rodriguez aynı zamanda filmin finaliyle ilgili de merak uyandıran bir açıklama yaptı ve seyircilerin finalde çok büyük bir sürprizle karşılaşacaklarını söyledi:

Bence insanlar gerçekten çok şaşıracaklar ve Hızlı ve Öfkeli 10’un sonunda çok fazla kişinin ağızları açık kalacak. ‘Gerçekten mi? Ne?’ diyecekler. Bunun gibi! Ben sinemada böyleydim, ‘Aman Tanrım. Ne yaptık?’ dedim.

Michelle Rodriguez: Jason Momoa “Hızlı ve Öfkeli” Serisinin En Başarılı Kötü Karakteri!

Filmin yönetmeni Louis Leterrier da daha önce, “aksiyon, kapsam ve duygu açısından devasa” bir finale adım atacağımızı belirtmişti. “Hızlı ve Öfkeli 10” 19 Mayıs’ta sinemalarda!

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

5 Mayıs 2021 tarihinde Hızlı ve Öfkeli 9 filminin Fragmanı yayınlandı ve sinemaseverler bu seriye tekrardan sıkı bir şekilde bağlandılar. Ancak birçok kişiye göre, Hızlı ve Öfkeli 9 filminin yayınlanması her ne kadar heyecan verici olsa da, Hızlı ve Öfkeli 10 filmi için ne olacağı konusunda daha fazla merak uyandırdı.

Hızlı ve Öfkeli serisinin hayran kitlesi dünya çapında oldukça büyük ve filmlerin gösterime girdiği ülkelerde büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Bu nedenle, Hızlı ve Öfkeli 10 filmi için oyuncu kadrosundan çevreleyen sır perdesinin açılması için hararetle beklediler.

Filmin yönetmeni Justin Lin, yeni filmin ne hakkında olacağına dair kendisine sıkça yöneltilen soruları yanıtladı. Yönetmen Lin, Hızlı ve Öfkeli 10 filminde seyircileri büyük bir sürpriz beklediğini söyledi. Bu sürprizin ne olduğunu belirtmese de, Hızlı ve Öfkeli serisinde her zaman aksiyon, hız ve acımasız yarışlarla dolu anlar olduğundan, seyircilerin beklentilerinin çok yüksek olduğu açıkça ortada.

Hızlı ve Öfkeli serisindeki öncelikle ana karakterlerden birçokları geri döndü ve hayranlara süpriz bir şekilde tekrar sevdikleri karakterleri gösterdi. Özellikle “Han” karakteri hayranlar için büyük bir sürpriz oldu. Ancak, Hızlı ve Öfkeli 10 filminde sürprizlerin daha da büyük olacağı düşünülüyor.

Bazı kaynaklar, Hızlı ve Öfkeli 10 filminde Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Helen Mirren ve Charlize Theron’un da dahil olmak üzere birçok ünlü ismin yer alacağını söylüyor. Hatta bazı dedikodulara göre, Hızlı ve Öfkeli 10 filminde dünya çapında ünlü bir yarış pilotunun da yer alacağı belirtiliyor.

Ancak, Hızlı ve Öfkeli serisi çekilirken her zaman sırlarla çevrili olmuştur ve yönetmenler, filmin sürprizlerini ve olay örgülerini izleyicilerden saklamaya çalışırlar. Hızlı ve Öfkeli serisi, yarış ve aksiyon tutkunları için her zaman oldukça ilgi çekici olmuştur.

Sonuç olarak, Hızlı ve Öfkeli serisi uzun yıllardır izleyicileri benzersiz bir dünyayı keşfetmeye davet etti. Hızlı ve Öfkeli 10 filminin önceki filmlerden daha özel olacak gibi göründüğü ve seyircileri büyük bir sürpriz beklediğini Justin Lin’in yapmış olduğu açıklamalar da göz önüne alındığında Hızlı ve Öfkeli serisine olan ilgi yeniden canlanacak gibi görünüyor.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu