Türkiye

İddialı M Çiçeği Vakası İskenderun Devlet Hastanesi’nden Açıklama

 

Hostinger İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, son günlerde İskenderun Devlet Hastanesi’nde maymun çiçeği vakası tespit edildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Demiryürek, yaptığı açıklamada, hastanede maymun çiçeği vakası tespit edildiği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti. Hastanenin sağlık konusundaki standartlara uygun bir şekilde hizmet verdiğini ve herhangi bir salgın hastalık vakası bulunmadığını vurguladı.

Kaymakam Demiryürek, halkı panik yapmamaları konusunda uyararak, sağlık alanında kesinlikle doğrulanmamış bilgilere inanmamaları gerektiğini söyledi. Ayrıca, vatandaşların sağlık kuruluşlarına başvurmadan önce mutlaka resmi makamlardan doğrulama yapmaları konusunda da uyarılarda bulundu.

İskenderun ilçesinde herhangi bir salgın hastalık olmadığını belirten Kaymakam Demiryürek, halkın sağlığı için gerekli tüm önlemlerin alındığını ve hastanelerin sürekli olarak denetlendiğini ifade etti.

Son olarak Demiryürek, vatandaşların sağlık konusunda duyarlı olmalarını ve sağlık hizmetlerinden çekinmeden yararlanmalarını tavsiye etti.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu