Türkiye

İfşa Edildi! Narin Güran Cinayeti Soruşturması Tehlikeye Atıldı

 

Hostinger Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde ölü bulunan Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Tutuklu olan amca Salim Güran’ın işçisi olan 15 yaşındaki R.A ise savcılığa verdiği ifadesinde olay günü yaşananları anlattı. Ancak dosyadaki delillerle R.A’nın ifadeleri arasında çelişkiler bulunuyor.

Savcılıkta yapılan sorgulamalarda R.A’nın çelişkili ifadeler verdiği belirtilirken, tutuklu amca Salim Güran’ın da olay günü yaşadığı vakalarla ilgili tutarsız açıklamalar yaptığı ortaya çıktı. Dosyadaki deliller ve toplanan şüpheler doğrultusunda R.A’nın tutuklanmasına karar verildi. Dosyada yer alan detaylar ve çelişkiler mercek altına alındı.

Şüphelinin Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 5. maddesinde belirtilen geçerli şüphe sebepleri ve CMK’nın ilgili maddeleri doğrultusunda tutuklanmasına karar verildiği belirtildi. Soruşturma henüz tamamlanmamış olmasına rağmen, dosyadaki delillerin tutuklama için yeterli olduğu değerlendirildi.

Olayla ilgili detaylar ve gelişmeler devam edecek. Katilin ve gerçeklerin ortaya çıkması için adli süreç başarıyla sürdürülecek. Aile ve yakınları ise gerçeğin açığa çıkmasını beklerken adaletin yerini bulmasını umut ediyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu