Sağlık

İftar sonrası metabolizmayı ateşliyor! insülini dengeliyor

Metabolizma ne kadar sağlıklı çalışırsa kilo verme o kadar basit hal alır. Ramazan da da kilo vermek isteyenler için metabolizmayı çalıştıran mucize karışımı sizler için araştırdık. İftar sonrası çaydan önce tüketilmesi tavsiye edilen bu karışım sayesinde bağırsaklarınız gün boyu koruduğu sessizliği bir anda bertaraf eder. Bu da motor gibi çalışmasına ve besinlerin enzimlenmesine neden olur.

Besinler enzimlendikçe vücuda dağılması gereken vitaminler hızla dağılır. Yağlar yakılır. Özellikle göbek ve basen şikayeti olanlar bu karışımı mutlaka denemeli.

Bir şişe sade maden suyu

Yarım limon

Bir çay kaşığı zencefil

Bir bardağın içine üç malzemeyi koyup karıştırın. İftardan hemen sonra çay severler. Önce bu karışımı için sonra çayı içebilirsiniz. Çünkü önce çay tüketildiğinde kan değerleri düşer Bu yüzden vücut halsizleşir.

Maden suyu limon zencefil karışımı kandaki şekeri oranlar. Vücudun direncini artırır. Sadece metabolizmayı değil aynı zamanda vitamin değerlerini de dengeler.

Birden tüketilen besinler kan şekerini düşürerek üşüme ve titremeye neden olur. Sinir sistemini bozar. Ancak karşım tüm bunların oluşmasını engeller.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: BRTK/NTV/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Write an article about İftar sonrası metabolizmayı ateşliyor! insülini dengeliyor

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu